Италиански гранд направи Ришарлисон своя трансферна цел №1


Италиански гранд направи Ришарлисон своя трансферна цел №1
Снимка: Getty Images/Guliver

1512 0

Нападателят на Евертън Ришарлисон е основната трансферна цел на Милан за летния прозорец, съобщава Calcio Mercato. Италианският гранд обаче няма да успее да осъществи целта си лесно, тъй като "карамелите" не са готови да се разделят със звездата си.

Според изданието Евертън ще се реши да продаде бразилеца само срещу голяма сума пари. Те няма да пуснат нападателя за сума, по-малка от 70 милиона евро. А подобна цена може да е проблем за "росонерите", които вече бяха глобени за нарушаване на финансовия феърплей на УЕФА. Затова те може да се откажат от Ришарлисон.

Бразилецът премина в английския клуб през лятото на 2018 година срещу 50 милиона евро. В 29 мача за "карамелите" той наниза 12 гола. По-рано нападателят разкри за трудния път, по който е минал, за да стигне до сегашния си статус.

"Няма да ми стигнат пръстите на ръцете, за да преброя клубовете, които ми отказаха. Бях готов да приключа с футбола. Тогава отидох на последни проби - ако не го бях направил, нямах дори пари за билет да се прибера у дома. Ако се бях предал при първия отказ, никога нямаше да се озова тук, където съм сега", каза Ришарлисон. Още от тъжния разказ на играча за миналото му вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички