Млечна криза и побеснели фермери едва не отложиха дебюта на Десподов (СНИМКА)

Кирил Десподов и футболистите на Каляри изпаднаха в шокираща ситуация. Отборът на Каляри се оказа в "капан" на собственото си тренировъчно игрище, след като местни фермери излязоха на протест срещу цената на млякото.

Селекцията на тима от Сардиния трябваше да напусне базата си, за да отпътува за предстоящото гостуване срещу Милан на "Сан Сиро". Фермерите обаче не са позволили на играчите да напуснат базата "Асеминело", като изходите са били блокирани от 100 души.

Разкриха българската следа в трансфера на Десподов в Каляри

В Италия разкриха как се е стигнало до трансфера на българския национал Кирил Десподов в Каляри. Оказа се, че за него е спомогнало познанството н...

Оказва се, че това е част от голям протест на целия остров, като фермери излива стотици килограми мляко, а след това блокират всички пътни артерии и движението е невъзможно. Стигнало се е до момент, в който от клуба са поискали мачът да бъде отложен, но все пак генералният директор на тима - Марио Пасети, е успял да се договори с фермерите и отборът е бил допуснат до летището.

Допълнителна информация по темата сочи, че фермерите се смилили над футболистите, след като играчи, сред които Барела, Дейола и Педро са изритали кофи с мляко в знак на солидарност към процеса.

Какво пишат за Десподов и очаквания му дебют срещу Милан четете тук!

Още по темата

Please select answer!