Разкриха българската следа в трансфера на Десподов в Каляри


Разкриха българската следа в трансфера на Десподов в Каляри
Снимка: CSKA.BG

5743 0

В Италия разкриха как се е стигнало до трансфера на българския национал Кирил Десподов в Каляри. Оказа се, че за него е спомогнало познанството на брата на собственика на клуба с президента на ЦСКА Гриша Ганчев, стана ясно днес.

Става дума за Паоло Джулини - братът на боса Томазо Джулини, който е президент на семейната фондация. Неговата майка е българка, той говори езика ни и е пребивавал у нас, показа проверка на SportLive.bg. Именно Паоло Джулини влезе в ролята на преводач на Десподов при представянето му пред медии и фенове преди няколко дни.

ИСТИНСКАТА СУМА, ПЛАТЕНА ЗА ДЕСПОДОВ, ГО НАПРАВИ НАЙ-СКЪПИЯ ТРАНСФЕР НА ЦСКА

ИСТИНСКАТА СУМА, ПЛАТЕНА ЗА ДЕСПОДОВ, ГО НАПРАВИ НАЙ-СКЪПИЯ ТРАНСФЕР НА ЦСКА

"За пристигането на Десподов при нас беше важен и приносът на брат ми, който познава президента на ЦСКА. Той обясни на момчето какво означава да играеш в Каляри", заяви босът на сардинци пред Videolina Sport.

Бащата на братя Джулини е много добър приятел и бизнеспартньор с нефтения магнат Масимо Морати, бивш бос на Интер. Семейство Джулини дори е притежавало 11,9% от акциите на "нерадзурите". Сега Томазо притежава 100% от акциите на Каляри. Как се изказа Десподов при представянето си в Каляри - припомнете си в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички