Изненадващ клуб влезе в битка с Интер за Лукаку


Изненадващ клуб влезе в битка с Интер за Лукаку
Снимка: Guliver/GettyImages

4164 0

Интер е готов с ново предложение за Ромелу Лукаку, но сега може да се сблъска конкуренция от страна на Ювентус в борбата за нападателя на Манчестър Юнайтед, съобщават британските медии. Последното предложение на "нерадзурите" за белгиеца бе на стойност 54 млн. паунда, а тази сума не устройва "червените дяволи".

Треньорът на Интер Антонио Конте е бил много разочарован от ситуацията и тази седмица се е срещнал със собствениците на клуба в Китай. Според Daily Mirror, срещата е преминала много позитивно и сега Конте очаква Интер да направи ново предложение за 26-годишния Лукаку в размер на 80 млн. паунда.

Sky Sports обаче твърди, че интерес към Лукаку проявява и друг бивш наставник на Челси - Маурицио Сари, който през лятото оглави Ювентус. "Старата госпожа" похарчи сериозна сума за привличането на Матайс Де Лихт от Аякс и трудно ще намери пари за още един голям трансфер. По тази причина от Торино смятат да предложат на Юнайтед размяна между своя футболист Пауло Дибала и Лукаку.

След идването на Кристиано Роналдо в Ювентус формата на Дибала видимо спадна и футболистът отбеляза едва пет гола в Серия А. А кой гласят в Юнайтед за заместник на белгиеца вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички