Почетино се извини на Юнайтед за грубата игра, но поиска същото и от тях


Почетино се извини на Юнайтед за грубата игра, но поиска същото и от тях
Снимка: Getty Images/Guliver

3784 0

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино поднесе извиненията си на Манчестър Юнайтед, заради грубите влизания на неговите възпитаници по време на срещата между двата тима от предсезонния турнир Интернешънъл Чемпиънс Къп вчера.

"Червените дяволи" спечелиха мача с 2:1, но през първото полувреме бяха от грешната страна на няколко опасни влизания на играчите на "шпорите", включително и наглед умишлено настъпване на Муса Сисоко срещу Даниел Джеймс.

"Поднасям извинения на Манчестър Юнайтед от името на нашите футболисти. Очаквам същото от обратната страна, защото през второто полувреме те направиха няколко такива влизания. Бях малко ядосан от някои ситуации, защото понякога се закъснява с единоборствата и може да стане всичко. Понякога трябва да бъдеш агресивен и да играеш с плам, но сега важното е да изградим физическото ниво и начина, по който искаме да играем", коментира след срещата Почетино.

В средата на втората част централният защитник на Юнайтед Ерик Баи получи контузия в коляното, само 10 минути след като се бе появил в игра, като след срещата бранителят напусна стадиона в Шанхай на патерици.

"Разбира се, че бях притеснен. Баи получи контузия, за което съжалявам. Когато играчи се опитват да изградят фитнеса си и да се борят за мястото си в отбора, винаги е неприятно да получат контузия в предсезонна контрола", каза Почетино.

От щаба на "червените дяволи" признаха, че са притеснени за състоянието на Баи, но ще имат повече информация за травмата, след като направят допълнителни изследвания. Междувременно Юнайтед намери идеалния заместник на Ромелу Лукаку (подробности четете тук).


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички