Игуаин: Не знам дали преднината ни ще е достатъчна


Игуаин: Не знам дали преднината ни ще е достатъчна
Снимка: Getty Images/Gulliver

1102 0

Звездата на Ювентус Гонсало Игуаин заяви, че преднината от 3:0 над Барселона от Шампионска лига може и да не е достатъчна. Реваншът е утре вечер от 21:45 часа на "Камп Ноу". 

"Не знам дали преднината ни ще е достатъчна. Трябва да излезем на "Камп Ноу" готови за битка и да играем по същия начин, както в първия мач в Торино. Барселона показа срещу ПСЖ, че e способен да прави чудеса, така че трябва да сме много внимателни", заяви Игуаин пред клубната телевизия.

"Ще търсим възможности за отбелязване на гол и сме сигурни, че имаме необходимите качества да продължим в следващия кръг", добави още аржентинецът. 

Относно битката за титлата в Серия А и възможността за историческа шеста титла: "Все още титлата не е решена, остават 18 точки, за които да се борим, така че не трябва да намаляваме темпото. С всеки изигран двубой се доближаваме все по-близо до шестото поредно Скудето, което всички желаем толкова силно. Контролираме напълно ситуацията".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички