Де Лихт шокира: Един от отборите не ме искаше, защото баща ми е...


Де Лихт шокира: Един от отборите не ме искаше, защото баща ми е...
Снимка: Getty Images/Guliver

8052 0

След дълги месеци на спекулации, преговори и различни слухове, Матайс де Лихт най-сетне официално премина в новия си отбор. Той избра Ювентус от пребогатия избор, с който разполагаше. Тийнейджърът обаче споделя повече от любопитен случай, когато, през 2018 г., един от грандовете на световния футбол - Манчестър Юнайтед, се е отказал от идеята да го привлече, защото баща му е дебел.

"Изведнъж дори моят баща се оказа твърде дебел и заради това един от клубовете не искаше да ме привлече, защото очевидно са смятали, че имам същия ген. Всеки ден излизаше нещо ново. Просто те кара да си кажеш - хайде, човече, стига. Парите никога не са били водещи за моето бъдеще. Всеки си има собствено мнение и аз го уважавам, но някои хора говорят без да мислят" - заяви Де Лихт.

В момента Де Лихт е с Ювентус, който се състезава в приятелския турнир Международна купа на шампионите.  Вчера "бианконерите" загубиха с 2:3 от Тотнъм, а холандският защитник се появи като резерва 63 минути след първия съдийски сигнал, заменяйки Леонардо Бонучи. Именно по време на този мач се разрази и първият конфликт между новия наставник на тима - Маурицио Сари, и звездата Кристиано Роналдо. Вижте повече подробности в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички