ВИДЕО: Днес Юве плати куп пари за него, а неотдавна Спас Делев го направи за смях


ВИДЕО: Днес Юве плати куп пари за него, а неотдавна Спас Делев го направи за смях
Снимка: Getty Images/Guliver

7676 0

Днес официално стана ясно, че защитникът Матайс Де Лихт ще играе в Ювентус. Италианският гранд ще плати за холандеца 75 милиона евро, което е доста сериозна сума за млад футболист, при това защитник. Но мнозина футболни разбирачи са на мнение, че инвестицията си заслужава, тъй като бившият играч на Аякс е бъдещ номер едно на своя пост в света.

Тези футболни познавачи обаче не са забравили дебюта на Де Лихт с националната фланелка. Особено добре помним този мач в България, тъй като тогава в София България победи Холандия с 2:0 в световна квалификация.

За онези от вас, които не си спомнят, ще припомним, че защитникът сбърка и при двата гола на "лъвовете", а реализаторът им - Спас Делев, направи скъпото днес момче буквално за смях на терена. Той проби отбраната на "лалетата" в 5' и 20' на двубоя. Това се случи на 25 март 2017 година. Вижте в този материал номера, който Де Лихт си избра в Ювентус и си припомнете злощастния му дебют за родината.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички