Томас Тухел се прицели във футболист, който не влиза в плановете на Шави в Барселона


Томас Тухел се прицели във футболист, който не влиза в плановете на Шави в Барселона
Снимка: Getty Images

5516 0

Томас Тухел и Байерн Мюнхен могат да се превърнат в своеобразни спасители на кариерата на Франк Кесие от Барселона, информира испанското издание "SPORT".

Байерн Мюнхен е сред клубовете, които са проявили интерес към Кесиe, според информацията. Твърди се, че Томас Тухел има желание да освободи Леон Горецка и да привлече нов полузащитник. Шефовете на баварците също харесват Кесие и са готови да го привлекат на "Алианц Арена".

Зачеркнат от Шави

Припомняме, че 26-годишният Кесие се присъедини към "блаугранас" от Милан със свободен трансфер миналото лято. Котдивоарецът не успя да се наложи в стартовите 11 на Шави и стартира само 7 мача като титуляр. Наскоро пък се появиха информации, че испанският специалист е съобщил на полузащитника, че не влиза в плановете му.

Ако трансферът в Байерн се случи, то Кеси ще се присъедини към имена като Ким Мин-Же, Рафаел Герейро и Конрад Лаймер, които акостираха на "Алианц Арена" през лятото.

Байерн съумя да спечели Бундеслигата през изминалата кампания след голяма битка с Борусия Дортмунд до последния кръг. Пред Томас Тухел определено стои задачата да защити този успех през следващия сезон.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Давид де Хеа също попадна във фокуса на Томас Тухел.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички