"Типично за Леви": В последния момент пренасрочи срещата с Байерн за Хари Кейн


"Типично за Леви": В последния момент пренасрочи срещата с Байерн за Хари Кейн
Снимка: Getty Images

1602 0

Пореден обрат претърпя ситуацията около Хари Кейн, който е силно свързван с трансфер в Байерн Мюнхен. Делегацията на баварците, която изпита проблем с полета си, все пак успя да пристигне на време в Лондон, за да се срещне с ръководството на Тотнъм относно Хари Кейн.

Фалстарт в преговорите

Срещата обаче не се е състояла, защото президентът на "шпорите" - Даниел Леви, отказал срещата в последния момент, предава "Bild". Леви обяснил, че иска да я отложи за няколко дни само и тя да се проведе в началото на идната седмица. Според източници това поведение е типично за него, тъй като иска да контролира изцяло преговорите.

От немския тим са се съгласили, като английският нападател остава трансферна цел номер 1 за тях. Според немското издание от Байерн са изпратили оферта от 100 млн. евро към Тотнъм. Това е трето поредно предложение, като предните две бяха отхвърлени от "шпорите". Изданието допълва, че именно тази сума е била поискана лично от собственика на лондонския тим Даниел Леви.

Това е сериозно увеличение на предложението, като първото бе за 60 млн. паунда, а второто за 70 млн. паунда. През сезон 2022/2023 Кейн записа 49 мача за лондончани, като отбеляза 32 гола и направи 5 асистенции. По-рано пък стана известно, че Лионел Меси е посъветвал преди да напусне да привлекат именно Хари Кейн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички