Кристиано Роналдо има своя нов звезден съотборник, Ал-Насър и Байерн се разбраха за Мане


Кристиано Роналдо има своя нов звезден съотборник, Ал-Насър и Байерн се разбраха за Мане
Снимка: Getty Images

1589 0

Байерн Мюнхен и саудистският гранд Ал-Насър са си стиснали ръцете за трансфера на Садио Мане, информира Фабрицио Романо. Като с това приключват и спекулациите за бъдещето на 31-годишния сенегалец на "Алианц Арена".

Мане ще премине в клуба, воден от Кристиано Роналдо, за сума от около 40 милиона евро едва 1 година, след като направи своя дебют с фланелката на баварците. Очаква се в следващите дни той да направи своите медицински прегледи и много скоро да бъде представен официално в Саудитска Арабия.

Мане акостира на "Алианц Арена" от Ливърпул през лятото на 2022 година. Той регистрира 38 мача, в които вкара 12 гола и се отчете с 6 асистенции във всички турнири, но в също така бе измъчван и от травма дълго време и заради нея пропусна Мондиал 2022.

Спекулациите за напускането на Мане се появиха още през април, след като медии в Германия разкриха, че сенегалецът е ударил в лицето своя съотборник Лирой Сане след загубата с 0:3 от Манчестър Сити в Шампионска лига.

Мане ще се превърне в четвъртия нов в Ал-Насър това лято, след като саудитците вече привлякоха Марсело Брозович, Секо Фофана и Алекс Телес.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Любовта на семейството на Роналдо към Юнайтед не стихва.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички