Давид Де Хеа попадна във фокуса на Томас Тухел и Байерн Мюнхен


Давид Де Хеа попадна във фокуса на Томас Тухел и Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images

1123 0

Испанският страж Давид де Хеа продължава да е свободен агент, след като се раздели с Манчестър Юнайтед, тъй като двете страни се разбраха договорът му на "Олд Трафорд" да не бъде подновяван. Байерн Мюнхен обаче може да приюти 32-годишния футболист на "Алианц Арена".

В полезрението на Тухел

Според германското издание "Bild" Де Хеа е в списъка на мениджъра на Байерн Мюнхен - Томас Тухел, за нов страж на тима. Германският специалист се интересува още от Ясин Боно от Севиля и Джорджи Мамардашвили от Валенсия. 

Гореспоменатият източник обаче твърди, че не е сигурно дали Де Хеа ще приеме оферта от Байерн, тъй като надали ще иска да се превърне в резерва на титулярния страж и капитан на тима - Мануел Нойер.

Припомняме, че германския национал получи травма, която го извади от терена за втория полусезон на 2022/23. На пожар през летния трансферен прозорец бе купен Ян Зомер от Борусия Мьонхенгладбах, който пък подписа договор с тима до 2025 година.

Футболистите на Байерн Мюнхен продължават да са обект на спекулации за трансфери. Самият Томас Тухел заяви, че ще се изненада, ако един от основните му играчи бъде продаден през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички