Ще иде ли Лионел Меси под наем в Барселона? Шеф в Интер Маями даде отговор


Ще иде ли Лионел Меси под наем в Барселона? Шеф в Интер Маями даде отговор
Снимка: Getty Images

9850 0

Лионел Меси започна престоя си в Интер Маями ударно. В два изиграни мача аржентинецът вече има 3 отбелязани попадения и 2 асистенции. Наскоро пък се появиха спекулации, че той може да акостира под наем в Барселона, но един от собствениците на тима от Флорида - Хорхе Мас, отрече, че това ще се случи.

Няма да видим Меси с екипа на Барселона

"През следващата година и половина можем да се надяваме, че Лионел Меси ще може да си каже подобаващо сбогом с тим. Това не означава да играе за Барселона. Той няма да отиде под наем там. Това няма да се случи", категорично заяви Хорхе Мас.

"Да, той заслужава своето правилно сбогуване там. Да, ще направя всичко по силите си, за да го улесня и помогна да го направи, защото той заслужава това", добави още собственикът на американския тим.

Припомняме, че Меси подписа договор с Интер Маями за следващите две години. Според редица източници той ще получава около 50 милиона на сезон, защитавайки цветовете на тима. В контракта му има и заложен процент от печалбите на МЛС, които са пряко свързани с гиганти като "Apple TV" и "Adidas". 

Ефектът "Ла Пулга" отново си каза думата. Стадионът се изпразни в момента, в който Лионел Меси напусна терена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички