Сделката между Ал-Насър и Байерн Мюнхен за Мане ще коства пари на Ливърпул


Сделката между Ал-Насър и Байерн Мюнхен за Мане ще коства пари на Ливърпул
Снимка: Getty Images

2640 0

Трансферът на голямата звезда на Байерн Мюнхен - Садио Мане, в Ал-Насър предстои да бъде официализиран много скоро. Двете страни са постигнали съгласие за сделката, а наскоро стана ясно, че тя може да коства милиони и на бившия клуб на сенегалеца - Ливърпул.

Защо е намесен и Ливърпул?

"Givemesport" съобщава, че сделката между Ливърпул и баварците преди година е била на стойност 27 милиона паунда + бонуси за записани участия на сенегалеца с екипа на Байерн. Според източника бонусите се равняват на близо 8 милиона паунда.

Мане пропусна голяма част от кампанията на Байерн в Бундеслигата поради контузия на крака, която наложи операция, а това ограничи броя на изявите на сенегалския национал.

Ограниченото количество минути, дадени на Мане през миналия сезон, може да повлияе на това колко от добавките ще получи Ливърпул от Байерн, ако той напусне това лято.

 

Байерн претърпя треньорска смяна през март 2023, когато Юлиан Нагелсман бе заменен от Томас Тухел, който не разчиташе много на Мане. Баварците успяха да спечелят Бундеслигата, но разочароваха както за Купата на Германия, така и в Шампионска лига.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Байерн предложи на Тотнъм исканата сума за Хари Кейн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички