Райола назова 4 звездни варианта за нов отбор на Холанд, жегна Манчестър Юнайтед


Райола назова 4 звездни варианта за нов отбор на Холанд, жегна Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

2731 0

Един от най-популярните футболни агенти Мино Райола за пореден път коментира бъдещето на един от звездните си клиенти - нападателят на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд. Райола разкри 4 звездни варианта пред него, но не пропусна да жегне Манчестър Юнайтед.

Откупната клауза на Холанд през лятото ще е едва 64 милиона паунда, което го прави още по-апетитна хапка през грандовете. "Може би това лято, може би следващото. Има огромен шанс Ерлинг да напусне това лято. Ще видим" - започна Райола пред Sport1.

"Байерн, Реал, Барселона, Сити - това са големите клубове, в които може да отиде. Сити спечели шампионата пет пъти в последните години, това е значително повече от Юнайтед. Когато отиде в Дортмунд, знаехме, че тази стъпка ще дойде.

Когато виждаш страстта на хората в Дотмунд, това е страхотно. Всеки играч обича жълтата стена, включително и Ерлинг. Той дойде, защото искаше да играе пред тази публика. Щеше да е по-лесно и по-добре за Борусия да го продаде това лято, но отказаха заради футболни причини. Това е достойно за уважение" - заяви още агентът.

Наскоро Мино Райола призна и че има ясна идея за бъдещето на Ерлинг Холанд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички