Тийнейджърът Белингам ще страда заради думите си към съдията след Борусия (Д) - Байерн Мюнхен, вече има жалба


Тийнейджърът Белингам ще страда заради думите си към съдията след Борусия (Д) - Байерн Мюнхен, вече има жалба
Снимка: Getty Images

1745 0

В Германия може да се стигне до голям скандал след думите на младата звезда на Борусия (Дортмунд) Джуд Белингам по адрес на главния рефер Феликс Цвайер след дербито с Байерн Мюнхен от Бундеслигата, завършило с победа 3:2 за баварците.

Думите на младока, които получават такъв отзвук, бяха: "Дава се най-големият мач в Германия на съдия, който е участвал в уговаряне на мачове преди. Какво очаквате?". Вече е подадена жалба за "уронване на престижа" и "клевета".

Съдийският наблюдател на срещата Марко Хасе е човекът, който я е пуснал от името на Германската футболна асоциация. Освен глоба, Белингам може да бъде санкциониран и с наказание за не един, а няколко двубоя. Предстои по-подробно разглеждане на случая в страната.

Най-голямото недоволство от страна на домакините бе след отсъдената дузпа за игра с ръка на Матс Хумелс в полза на Байерн. Тя бе реализирана от Роберт Левандовски и с нея баварците победиха. Това провокира Белингам да "пенсионира" съдията и да се изкаже дръзко и нападателно след мача на Борусия (Д) с Байерн Мюнхен (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички