Ас на Байерн тръгна на бой, но видя, че зад него е Ерлинг Холанд и... (ВИДЕО)


Ас на Байерн тръгна на бой, но видя, че зад него е Ерлинг Холанд и... (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3027 0

Голямото дерби на Германия между Борусия (Дортмунд) и Байерн Мюнхен отново оправда очакванията за зрелище и много попадения. В крайна сметка баварците откраднаха успеха след победа с 3:2, като решаващият гол дойде от дузпа на Роберт Левандовски (полякът се отчете с две попадения).

След мача обаче и друг много любопитен епизод обикаля социалните мрежи и набира все по-голяма популярност. В него действащи лица са бранителят на Байерн Лукас Ернандес и нападателят на Борусия Ерлинг Холанд, който също съумя да се разпише, и то по много красив начин.

Става въпрос за ситуация, дошла малко след 50-ата минута, когато резултатът бе все още 2:2. Тогава френският защитник влезе в единоборство с норвежкия атакуващ играч и изглеждаше сякаш разгорещеният Ернандес ще потърси саморазправа с Холанд.

Щом се обърна обаче с лице към него и го зърна, рязко смени нагласата си и подаде ръка за поздрав към младия нападател. Норвежецът не прие веднага, но впоследствие двамата се поздравиха и потупаха мъжки, след което срещата продължи.

След мача пък съотборник на Холанд се изказа много дръзко и крайно срещу главния съдия. Това стори 18-годишният Белингам, който "пенсионира" рефера от Борусия (Дортмунд) - Байерн Мюнхен (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички