Мино Райола има ясна идея за бъдещето на Ерлинг Холанд


Мино Райола има ясна идея за бъдещето на Ерлинг Холанд
Снимка: Getty Images/Guliver

1931 0

Няколко седмици преди отварянето на зимния трансферен прозорец футболният суперагент Мино Райола отново поднови характерните за него изказвания, с които се опитва да изработи най-добрите условия за своите клиенти. Райола направи интересно, дори скандализиращо изказване за един от най-големите футболисти - Ерлинг Холанд.

Нападателят на Борусия Дортмунд ползва услугите на Райола, а това няма как да не представлява проблем за "жълто-черните". В последното си изказване Райола открито заговори за бъдещето на Холанд, което по никакъв начин не изглежда да е свързано с Борусия. Агентът дори не коментира сценарий, при който Холанд да остане в немския тим.

"Имаме ясна идея къде ще отиде Ерлинг и, разбира се, гледаме какво пазарът предлага", заяви Райола пред Sport1. "Ние сме способни да влияем на пазара с играчи като Ерл. Не се влияем от пазара. Знаем това."

"Може би спортните директори ме мразят. Аз пък не мразя никого. Просто си върша работата си. И обичам да прекрачвам границите", бе откровен Райола за острия си стил на работа на трансферния пазар.

Ерлинг Холанд е трансферна цел и на испанския колос Барселона. Каталунците обаче ще трябва да платят колосална комисиона за трансфера на Холанд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички