Мино Райола: Можем да повлияем на пазара с играч като Ерлинг Холанд


Мино Райола: Можем да повлияем на пазара с играч като Ерлинг Холанд
Снимка: Getty Images

1549 0

 

Известният футболен агент Мино Райола даде интервю за "Sport 1", в което говори за бъдещето на Ерлинг Холанд. Райола разкри, че има ясна идея за кариерата на норвежкия голмайстор.

"Мислихме от две години. Имаме ясни идеи къде трябва да отиде Ерлинг и разбира се, гледаме какво може да предложи пазарът. Бих бил лош агент, ако не го направя. Можем да повлияем на пазара с играч като него, а не ние да бъдем повлияни от него. Вече промених трансферния пазар с моите играчи. Представителите създадоха втора игра заедно с футбола:  Сега говорим за мач два дни в седмицата и оставащите пет дни за трансфери. Може би спортните директори ме мразят. Аз не мразя никого. Просто си върша работата. И обичам да преминавам границите“, заяви Райола.

"Аз съм автомобилен фанатик. Когато избирате между „Mercedes S63 AMG“ и „Audi RS6“, е трудно, нали? И двете са добри коли. Ерлинг се изправи пред решението по това време. И Цорк ясно демонстрира предимства. на неговия „S63 AMG“ пред „RS6“. Той представи клуба по начин, след който Ерлинг каза: „Виждам себе си там. Мога да се развивам там“. Борусия се е развил изключително. Те могат да бъдат пример за света на международния футбол. Те имат супер таланти. В онова време имаха топките да търсят някой като Ерлинг, който все още беше доста непознат, но вече струваше много пари. Холанд, Белингам, Санчо, те са важни инвестиции, които си заслужават. Ако бяха чакали една година, никога не биха могли да доведат тези играчи. Сега всички гледат на Дортмунд с признателност за това“.

„Направих много грешки в живота си. Далеч съм от съвършенството. Мога да надигна глас, когато се отнасят неправилно с моите момчета. Имах много лоши отношения с Цорк, наистина лоши. Той сигурно наистина ме мразеше . Никога не съм мислил, че тази омраза ще се превърне в приятелство. Той има моето най-голямо уважение. Той защитава клуба си до смърт. Преговорите с него бяха много тежки. Но благодарение на Цорк Ерлинг играе за Борусия днес"“, допълни агентът.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички