Джюд Белингам от Борусия Дортмунд бе глобен с 40 хиляди евро


Джюд Белингам от Борусия Дортмунд бе глобен с 40 хиляди евро
Снимка: Getty Images

1448 0

Халфът на Борусия Дортмунд Джюд Белингам получи изключително сериозна глоба от германската футболна асоциация. Причината за това е, че той критикува лошо рефера на дербито с Байерн Мюнхен – Феликс Цвайер, а федерацията му наложи санкция от 40 хиляди евро.

Белингам бе гневен след поражението с 2:3 и обвини директно рефера, припомняйки, че той имаше забрана да ръководи срещи от шест месеца през 2005-а година заради уредени мачове.

Неговият клуб от Вестфалия е отказал да обжалва решението от германските футболни ръководители.

По време на Дер Класикер Цвайер на два пъти не даде дузпи за „жълто-черните”, а накрая отсъди наказателен удар за Байерн след игра с ръка на Матс Хумелс, а именно с този гол Левандовски донесе успеха на баварския гранд.

„Назначават за този мач съдия, който преди е участвал в уредени мачове. Това е най-големият мач в Германия, но какво очаквате?”, бе коментарът на Белингам, заради който сега той ще трябва да се раздели с въпросните 40 хиляди евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички