Проблемите в Байерн Мюнхен нямат край: Тухел беснее на тренировка (СНИМКА)


Проблемите в Байерн Мюнхен нямат край: Тухел беснее на тренировка (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

1049 0

Байерн Мюнхен определено не се намира в отлична форма, след като клуба реши да уволни Юлиан Нагелсман и да назначи Томас Тухел на неговото място. Новият мениджър на баварците е побеснял по време на тренировка на тима, защото е бил недоволен от качеството на игра, което футболистите показват.

Инцидент по време на тренировка, преди сблъсъка в Бундеслигата срещу Херта Берлин този уикенд, само засили слуховете за недоволство на Тухел към отбора като цяло. "Goal" твърди, че Тухел не е бил доволен от начина, по който неговите футболисти тренират.

Специалистът се е опитал да коригира атакуващите модели и движението на играчите на тренировка на няколко пъти, но усилията му не са успели да предизвикат футболистите да се поправят. Тогава Тухел е побеснял, взел прът, който се използва на тренировка, и го е счупил с коляното си пред футболистите.

Феновете на Байерн недоволстват от моментната форма на тима. Клубът бе отстранен от Шампионска лига на четвъртфиналите от Байерн Мюнхен, а след това се провали в Бундеслигата и сдаде първото място, което бе окупирано от Борусия Дортмунд. Тухел може да се похвали с 2 победи, 2 равенства и 3 загуби, откакто бе назначен за мениджър на баварците.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Стана ясно кого винят в Байерн за серията от лоши резултати.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички