"Ч€р#o л@*!о"! Думите, които накараха Садио Мане да удари Лерой Сане в лицето


"Ч€р#o л@*!о"! Думите, които накараха Садио Мане да удари Лерой Сане в лицето
Снимка: Getty Images

5745 0

Две от звездите на Байерн Мюнхен - Садио Мане и Лерой Сане, влезли в словесна и физическа саморазправа след поражението от Манчестър Сити с 0:3 в първия 1/4-финален двубой между двата тима в Шампионска лига.

Скандалът

Източници съобщават, че иначе скромният сенегалец е ударил в лицето своя съотборник. Слуховете, макар и индиректно, се потвърдиха, след като бившият играч на Манчестър Сити се появи пред камерите с подута устна.

Малко по-късно ръководството на Байерн взе решение да извади Мане от състава на тима за срещата с Хофенхайм, завършил при равенство 1:1.

Причината

"442sport.co.uk" цитира информация за това какво всъщност е предизвикало саморазправата между двамата нападатели. Твърди се, че Сане е нарекъл бившата суперзвезда на Ливърпул с думите "Ч€р#o л@*!о", което предизвикало и реакцията на Мане. 

Съобщава се, че по-късно германският национал съжалил за действията си и се извинил. Сенегалецът от своя страна все още не е поднесъл извиненията си пред съотборниците си.

Става ясно и че бъдещето на Мане в Байерн, въпреки случилото се, не е застрашено. Той обаче ще трябва да се раздели със солидна сума за действията си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички