Изясниха кого винят за неуспехите на Байерн - ще има ли уволнения в клуба?


Изясниха кого винят за неуспехите на Байерн - ще има ли уволнения в клуба?
Снимка: Getty Images

2227 0

В Байерн Мюнхен няма да уволняват директори през настоящия сезон. Надзорният съвет на германския колос няма да прибягва до крути мерки, въпреки отпадането от Купата на Германия и Шампионска лига, както и изпуснатото лидерско място в Бундеслигата.

Това твърди журналистът от "Sky Sport" Флориан Плетенберг. Бъдещето на Оливер Кан обаче е под заплаха за следващия сезон. В клуба смятат, че основната отговорност за лошото представяне на тима носи именно изпълнителният директор, който е одобрявал трансферите и смяната на треньора Юлиан Нагелсман с Томас Тухел.

На "Алианц Арена" ще разгледат и въпроса с бъдещето на спортния директор Хасан Салихамиджич. Той отговаря за формирането на състава. Към момента в Байерн обсъждат само дали е целесъобразно Кан да продължи работа при тях. След това ще бъде взето решение за бъдещето на Салихамиджич.

Същият журналист съобщава, че въпреки катастрофалния старт начело на тима, Тухел на този етап ще запази поста си. Въпреки че след загубата от Майнц 05 с 1:3 за първи път ръководството на "баварците" разкритикува някои негови решения. След отпадането от Шампионска лига се заговори за уволнението на единия директор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички