Глас от Германия: Заражда се голяма война в Байерн Мюнхен


Глас от Германия: Заражда се голяма война в Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images

2794 0

Проблемите в Байерн Мюнхен изглежда продължават и извън терена. Играчите на германския гранд са във "война" с управата на баварския тим, твърди "Bild".

Според авторитетното издание играчите са били ядосани, след като са научили, че Оливър Кан и Хасан Салихамиджич са информирали медиите, че Юлиан Нагелсман е изгубил съблекалнята на клуба. Именно това доведе до назначаването на Томас Тухел, под чието ръководство баварците отпаднаха от купата на Германия и от Шампионска лига, а също така загубиха лидерската позиция в Бундеслигата пет кръга преди края, така че се очертава сезон без трофей.

Играчите са на мнението, че Кан и Салихамиджич са ги представили като главните виновници, вместо самите управници да поемат отговорността за промяната. 

Мнозина са на мнението, че с рокадата, която Кан и Салихамиджич направиха на треньорския пост, са целяли мигновенна промяна в разочароващите резултати, но фактът е, че Тухел може да се похвали с 2 победи, 2 равенства и 3 загуби, откакто бе назначен за мениджър на баварците.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Историческият антирекорд, с който Тухел започна начело на Байерн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички