Байерн Мюнхен измисли как да навие Наполи за раздяла с Виктор Осимен - ще включи свой футболист в сделката


Байерн Мюнхен измисли как да навие Наполи за раздяла с Виктор Осимен - ще включи свой футболист в сделката
Снимка: GettyImages

4381 0

Ръководството на Байерн Мюнхен обмисля да предложи любопитна размяна на Наполи през летния трансферен прозорец, пише "Sky Sports".

Според изданието, немският гранд ще се опита да привлече Виктор Осимен в своите редици и да изпрати Садио Мане в обратната посока към Неапол!

Както е известно, бившият нападател на Ливърпул си навлече гнева на "Алианц Арена", посягайки на своя съотборник Лерой Сане след първия сблъсък с Манчестър Сити в Шампионска лига. Впоследствие му бе наложена солена глоба, но слуховете за раздяла с клуба през идното лято зачестиха.

Пояснява се, че на този етап не са стартирали никакви преговори, а целта на Байерн, прибавяйки името на Мане при разговорите, ще бъде да склони Наполи да се раздели със своя голмайстор на по-ниска сума. 

Според "Transfermarkt", цената на Виктор Осимен е 100 млн. евро, а тази на Садио Мане - 45 млн. евро. Настоящите договори и на двамата изтичат след края на сезон 2024/25.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Шокираният Хаман за Байерн Мюнхен: Рядко съм виждал треньорска смяна да влошава толкова много нещата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички