Каземиро сменя отбора след само един сезон в Манчестър Юнайтед?


Каземиро сменя отбора след само един сезон в Манчестър Юнайтед?
Снимка: Getty Images

29355 0

Байерн Мюнхен се интересува от голямата звезда на Манчестър Юнайтед Каземиро, а според немското списание "Kicker" самият футболист иска да премине в баварския клуб.

Според изданието обаче подобен трансфер няма да е никак лесен. Манчестър Юнайтед плати над 70 милиона евро за Каземиро, така че е сигурно, че няма да се откаже от услугите му под тази сума. Бразилският дефанзивен халф е високо ценен от Томас Тухел, а Байерн Мюнхен ще опита да сбъдне желанието на новия си мениджър.

Проблем за трансфера може да се окаже и голямата заплата на бразилеца. Има информация, че в Байерн Мюнхен се готвят да заделят огромна сума пари, която да задоволи исканията му за месечно възнаграждение.

Трансферът на Каземиро на "Олд Трафорд" през изминалото лято изенанда мнозина, тъй като се случи за отрицателно време. Футболистът съобщи на Реал, че търси ново предизвикателство, а от "Кралския клуб" го пуснаха в Манчестър Юнайтед за 70 милиона евро, а той определено оправдава очакванията към него с играта си на Острова.

ВИЖТЕ ОЩЕ: В Байерн откриха как да накарат Наполи да продаде Осимен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички