Нагелсман остави редица въпросителни около бъдещето на Левандовски


Нагелсман остави редица въпросителни около бъдещето на Левандовски
Снимка: Getty Images

1384 0

Наставникът на Байерн Мюнхен Юлиян Нагелсман не бе достатъчно ясен в последната си пресконференция преди сблъсъка с Арминия Билефелд. Специалистът не успя да удовлетвори привържениците на отбора, оставяйки много въпросителни около бъдещето на Роберт Левандовски.

"Не съм останал с впечатлението, че иска да напусне. Говори много за игровата тактика, а това според мен е знак, че иска да остане", заяви Нагелсман пред медиите.

"В същото време е нормално и да мисли за бъдещето си особено когато е прекарал доста дълго време тук. Разбира се, аз искам той да продължи да бъде част от отбора"

Много европейски грандове се интересуват от услугите на поляка, а по информация от редица медии Барселона напира най-много за подписа му.

Головете на Роберт Левандовски помогнаха много на баварците да се превърнат в отбор, който да всява страх в Европа. Мнозина следят с интерес какво ще се случи с голмайстора и дали ще отвори нова страница в кариерата си, след 12 години прекарани в немския футбол с екипите на Борусия Дортмунд и Байерн Мюнхен.

Ето какво каза Юлиан Нагелсман след отпадането на Байерн на четвъртфинала в ШЛ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички