Разочарованият Нагелсман: Загубихме този дуел в първия мач


Разочарованият Нагелсман: Загубихме този дуел в първия мач
Снимка: Getty Images

1262 0

Треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан нагелсман обобщи причините за отпадането на германския колос от Шампионска лига. Снощи "баварците" завършиха наравно 1:1 с Виляреал, но след 0:1 в първия мач напуснаха надпреварата в четвъртфиналите.

"Първият мач беше ключов и там ние загубихме този дуел. Имахме лошо гостуване. В реванша играхме много добре. Това беше един от най-добрите ни мачове през последните месеци", започна младият треньор, цитиран от сайта на УЕФА.

"Имахме страхотен момент през първото полувреме, когато Мусиала не вкара. През второто полувреме Мюлер трябваше да направи резултата 2:0. Нямахме късмет. Виляреал игра в защита много дисциплинирано и дълбоко. И в крайна сметка допуснахме гол при контраатака", допълва Нагелсман.

Виляреал ще спори за място на финала на турнира с победителя от двойката Ливърпул - Бенфика. Ето какво каза след успеха треньорът на Виляреал Унай Емери.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички