Мюлер: Говори се за скъпи трансфери в Байерн, а намаляват заплатите


Мюлер: Говори се за скъпи трансфери в Байерн, а намаляват заплатите
Снимка: Getty Images/Guliver

1327 0

Нападателят на Байерн Мюнхен - Томас Мюлер, не е доволен от слуховете, които свързват клуба със звездата на Байер Леверкузен - Кай Хаверц. Германецът не е доволен от това, че клубът намали заплатите на наличните си играчи, а се готви да плати милиони за нов футболист. "Баварците" са свързвани и с крилото на Манчестър Сити - Лирой Сане.

Според слуховете, Мюлер се дразни по-скоро от факта, че за втора поредна година ръководството се кани да привлече негов конкурент. Преди началото на сезона Байерн взе под наем Филипе Коутиньо от Барселона.

"Малко е парадоксално, когато непрекъснато говорите за нови трансфери, а в същото време намалявате заплатите", заяви звездата, цитиран от "Билд". В същото време той похвали Хаверц.

"По време на последните ми ангажименти с националния отбор винаги обичах да тренирам и играя с Хаверц. Той е много добър играч, ако не и най-добрият в своята възрастова група в европа в момента. Неговите умения са изключителни. Разбира се, ние винаги искаме да виждаме такива висококачествени изпълнители в Байерн", заяви той, цитиран от "Sky Germany". А за кой играч на Байерн се борят Барселона и Реал Мадрид вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички