Вратарят на Арсенал разкри как Байерн пречи на Бундеслигата


Вратарят на Арсенал разкри как Байерн пречи на Бундеслигата
Снимка: Getty Images/Guliver

1428 0

Вратарят на Арсенал и немския национален отбор Бернд Лено смята, че доминацията на Байерн Мюнхен прави Бундеслигата скучна и тъжна. Баварският гранд е близо до осма поредна титла на Германия, след като и през този сезон нито един отбор не успя да ги настигне по отношение на представяне и постоянство.

Байерн Мюнхен желае да продължи победната си серия при домакинството си на Борусия Мьонхенгладбах в събота, но Лено смята, че успехите на баварците не са особено значими заради липсата на конкуренция в елита на Германия. „Байерн вече е шампион, както винаги. Това е скучно и тъжно. Имаме желанието да наблюдаваме интересна битка за титлата, но не виждам как ще има такава в близко бъдеще. Байерн е прекалено силен в Германия“, заяви Лено, който изкара 7 години в Байер Леверкузен преди да се присъедини към тима на Арсенал през 2018-та година.

Отборът на Ханзи Флик води със 7 точки на Борусия Дортмунд в Бундеслигата и поредната им коронация като шампион на Германия ще бъде потвърдена, ако тимът постигне две победи в оставащите им четири срещи докрая. Байерн Мюнхен се намира в невероятна форма след рестарта на първенството, като взе максимален брой точки от 5 мача, включващи победи над Борусия Дортмунд и Байер Леверкузен. А ето какъв рекорд счупи голмайсторът на баварците Роберт Левандовски през последния уикенд.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички