Кингсли Коман: Ако Сане дойде в Байерн, ще се боря за мястото си


Кингсли Коман: Ако Сане дойде в Байерн, ще се боря за мястото си
Снимка: Getty Images/Guliver

1235 0

Крилото на Байерн Мюнхен Кингсли Коман заяви, че не би имал проблеми, ако баварците решат да вземат Лирой Сане от Манчестър Сити. Френският футболист добави, че е готов да остане на „Алианц арена“ и да се бори за титулярното си място.

Сане е свързван с трансфер в Байерн Мюнхен от миналото лято и слуховете за евентуално негово преминаване в Мюнхен отново се засилват покрай наближаването на летния трансферен прозорец. Ако немският национал пристигне на „Алианц арена“, се очаква да бъде титуляр в тима на Ханзи Флик. Коман обаче не се притеснява от това, че може да загуби мястото си в отбора, след като вече му се е налагало да се бори с редица футболисти от световна класа по време на престоя си в Байерн. „Ако Сане дойде, това не би било проблем за мен! Освен, ако клубът ми каже, че вече не се нуждае от мен, но смятам, че отборът знае с какви качества разполагам. Ситуацията с Лирой Сане няма нищо общо с моето бъдеще. Когато дойдох в Байерн Мюнхен, тук бяха Франк Рибери, Ариен Роберн и Дъглас Коща. Аз все още бях млад играч и трябваше да се боря с легенди като Робен и Рибери. Виждате, че това не е проблем за мен“, заяви Кингсли Коман пред ‘Sport Bild’.

Френският футболист откри резултата при последната победа на Байерн Мюнхен с 4:2 над Байер Леверкузен. По този начин той вече има 6 гола в 29 мача през този сезон. Коман, който преди това игра за Пари Сен Жермен и Ювентус, е на път да спечели осма поредна шампионатна титла в своята кариера. А ето кои отбори могат да се опитат да отмъкнат Коман от Байерн Мюнхен през това лято.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички