Барселона и Реал Мадрид влизат в битка за играч на Байерн Мюнхен


Барселона и Реал Мадрид влизат в битка за играч на Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images/Gulliver

7934 0

След като футболът из почти цяла Европа е прекратен, време е да се пренесе голямото испанско съперничество, познато като "Ел Класико", между Барселона и Реал Мадрид извън футболния терен. Двата тима ще водят борба за привличането на играч на Байерн Мюнхен, информира "Bild".

Става въпрос за крайния защитник Давид Алаба. Договорът на немския национал с шампиона на страната изтича следващото лято и баварците могат да се окажат принудени да го продадат през този летен трансферен прозорец, за да не го изпуснат без пари след година.

Манчестър Сити също има интерес към 27-годишния ляв бек, а от Байерн Мюнхен могат да си позволят неговата продажба, тъй като имат достоен и перспективен заместник в лицето на 19-годишния Алфонсо Дейвис, който показва все по-добри игри с екипа на Байерн.

Първоначално бе ясно за каталунците, че ще се опитат да го привлекат като заместник на 31-годишния Жорди Алба. Тогава изглеждаше сякаш има само една пречка, но сега се оказва, че това далеч не е така. А каква е била първоначалната пречка - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички