Байер Леверкузен не се е отказал от опитите си да задържи Хаверц


Байер Леверкузен не се е отказал от опитите си да задържи Хаверц
Снимка: Getty Images/Gulliver

859 0

Отборът на Байер Леверкузен все още се надява, че ще успее да задържи звездата си Кай Хаверц през лятото, въпреки информациите за оферта от страна на Челси. 20-годишният футболист е желан от някои от най-големите клубове в Европа, като Челси, Ливърпул, Манчестър Юнайтед и Байерн Мюнхен се споменават като потенциални негови бъдещи дестинации.

Хаверц пропусна снощната победа на „аспирините“ с 3:0 в полуфинала за Купата на Германия срещу Заарбрюкен заради контузия. След срещата изпълнителният директор на Байер Леверкузен Руди Фьолер заяви, че клубът не се е отказал от желанието си да задържи младия талант. „Все още таим надежди, че той ще остане при нас. Опитваме се да му дадем всяка една възможност да докаже качествата си. Той върши невероятна работа през втората част от сезона“, каза Фьолер пред немското издание ‘ARD’.

Челси е близо до финализирането на сделката за голмайстора на РБ Лайпциг Тимо Вернер и искат играча на Байер Леверкузен да се присъедини към сънародника си, като се предполага, че лондончани са готови да извадят 75 милиона паунда за услугите му. Кай Хаверц успя да реализира 15 гола във всички турнири през този сезон, включително 5 гола и 5 мача от завръщането на Бундеслигата в средата на май. А ето какъв съвет даде Димитър Бербатов на младия играч.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички