Леверкузен очаква оферта от Ливърпул за звездата си през лятото


Леверкузен очаква оферта от Ливърпул за звездата си през лятото
Снимка: Getty Images/Gulliver

2497 0

Байер Леверкузен се подготвя за оферти от Ливърпул за звездата на тима Кай Хаверц през идното лято. 20-годишният германец е един от най-големите таланти на Стария континент, след като отбеляза 20 гола през изминалата кампания.

Очаква се Байер Леверкузен да искат около 110 милиона паунда за немския национал, който предизивква интерес у някои от най-големите клубове в Европа. Има обаче някои отбори, които се считат за най-сериозни претенденти за подписа на младия футболист. Байерн Мюнхен и Ливърпул следят ситуацията, както и неспоменат испански клуб. От Леверкузен очакват наставника на мърсисайдци Юрген Клоп да опита да докара Хаверц в отбора си. Клоп вижда сънародника си като потенциален заместник на Адам Лалана, след като договорът на английския футболист изтича след края на сезона и той най-вероятно ще напусне отбора.

Самият Хаверц също загатна, че би могъл да смени клуба си в близко бъдеще. „Ако трябва да съм честен, в един момент следващата стъпка за мен трябва да дойде. Няма да се притеснявам за това, когато се случи. Това, което има значение за мен сега, е Байер Леверкузен. Имаме много работа за вършене. Леверкузен бързо ми сигнализираха, че искат да ме задържат.“ А ето коя легенда на Байер Леверкузен празнува рожден ден днес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички