"Катастрофален": Бивш ас на Байерн Мюнхен скочи на Тухел след боя от РБ Лайпциг


"Катастрофален": Бивш ас на Байерн Мюнхен скочи на Тухел след боя от РБ Лайпциг
Снимка: Getty Images

1614 0

Бившият футболист на Байерн Мюнхен Дитмар Хаман разкритикува Томас Тухел, след като баварците допуснаха шокираща загуба с 0:3 от РБ Лайпциг за Суперкупата на Германия, след като Дани Олмо се развихри и отбеляза хеттрик във вратата на Свен Улрих.

Хаман сподели, че нещо се е случило с отбора, след като Томас Тухел го пое и че баварците не изглеждат като себе си поради неговите решения.

"Рекордът му, откакто е в Мюнхен, е катастрофален. Футболистите имат нужда от напътствие. Преди две седмици той отказа на Кимих възможността да играе на позицията, на която игра вчера, взима странни решения. Байерн не показа единство. Лайпциг бе по-гладен", заяви Хаман, цитиран от "Daily Mail".

"Може да има само две причини, поради които нещата не работят работи. Първо: Отборът е разединен. Второ: Отборът има проблем с треньора. Факт e, че Тухел взима нестандартни решения, които трудно се приемат в съблекалнята", добави още германецът.

Откакто Тухел пое кормилото в средата на сезон 2022/23, отборът беше изхвърлен от Купата на Германия и Шампионска лига. Въпреки че баварците спечелиха Бундеслигата, липсата на постоянство изглежда продължава да е проблем за германския клуб.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Всички детайли около сделката между Тотнъм и Байерн за Хари Кейн бяха разяснени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички