Неловко: Хари Кейн опита да спори със съдията, но се сети, че не знае немски (ВИДЕО)


Неловко: Хари Кейн опита да спори със съдията, но се сети, че не знае немски (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1024 0

Хари Кейн беше замесен в доста неловка ситуация със съдията на мача по време на дебюта си в Байерн Мюнхен. Кейн направи първата си поява за новия си клуб в събота след трансфера си от Тотнъм за над 100 млн. евро.

Той обаче имаше кошмарен дебют, като шампионите на Бундеслигата бяха разбити от РБ Лайпциг, който победи с 3:0 за Суперкупата на Германия.  Дани Олмо записа зашеметяващ хеттрик, докато Лайпциг впечатли на "Алианц Арена" преди кампанията за лигата 2023/24.

Неловка ситуация за Кейн още в дебюта

Той откри резултата в третата минута, след което отбеляза още един преди почивката. Испанското крило оформи своя хеттрик в 68-ата минута, когато реализира дузпа, след като Нусаир Мазрауи извърши фаул в наказателното поле.

Преди изпълнението на точния удар играчите на Байерн не бяха доволни от решение, като самият Мазрауи протестираше към съдията. Да не говорим за Джошуа Кимич, който реагира гневно на отсъждането на дузпа. Кейн също искаше да се обърне към рефера, но изглежда безуспешно. Той отиде при съдията, но не каза нищо на длъжностното лице, докато гледаше как съотборниците му спорят за решението. След двубоя пък наставникът на тима Томас Тухел обяви, че му е жал за Хари Кейн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички