"Жал ми е за него" - Томас Тухел с интересен коментар за Хари Кейн след Байерн Мюнхен 0:3 РБ Лайпциг


"Жал ми е за него" - Томас Тухел с интересен коментар за Хари Кейн след Байерн Мюнхен 0:3 РБ Лайпциг
Снимка: Getty Images

5251 0

Старши треньорът на Байерн Мюнхен - Томас Тухел, индиректно се извини на Хари Кейн за представянето на баварците във финала за Суперкупата на Германия срещу РБ Лайпциг.

*Припомняме, че във вечерта на 12-и август "биковете" вкараха три безответни гола във вратата на Свен Улрайх, а новото им попълнение се появи на смяна чак в 63-тата минута, при резултат 0:2, и не успя да изпъкне с нищо в дебюта си.

"Не очакваме от него да бъде супергерой. Очакваме да бъде това, което е - топ голмайстор и топ личност. Жал ми е за него. Ние просто не създадохме достатъчно положения за него", призна Тухел на пресконференцията си след поражението и допълни:

"Той ще ни помогне много, а ние имаме нужда от неговото поведение на терена. Представянето ни днес нямаше нищо общо с това, което си бяхме поставили като цел. Това е една много горчива вечер, съжалявам".

На 18-и август Байерн стартира сезон 2023/24 в Бундеслигата с гостуване на Вердер, а наставникът разкри, че в този мач бившият нападател на Тотнъм ще бъде титуляр: "Хари ще започне от първата минута срещу Вердер Бремен и ще играе във всеки мач. Все пак, той е нашият №9!".

*Четете последните НОВИНИ ОТ ГЕРМАНСКИЯ ФУТБОЛ в SPORTLIVE.BG!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички