Разясниха всички детайли по сделката между Тотнъм и Байерн Мюнхен за Хари Кейн


Разясниха всички детайли по сделката между Тотнъм и Байерн Мюнхен за Хари Кейн
Снимка: Getty Images

1810 0

Трансферът на Хари Кейн от Тотнъм в Байерн Мюнхен продължава да се "пече". По-рано днес стана ясно, че "спърс" са се разбрали с баварците за продажбата, а по последна информация на "Sky Sports Deutschland" - капитанът на английския национален отбор вече пътува за Мюнхен, където ще премине медицински прегледи скоро.

Детайлите около сделката

Според журналистът Флориан Плетенберг Байерн се е съгласил да плати 100 милиона евро (+10 милиона под формата на бонуси) за услугите на английската деветка. Очаква се Хари Кейн да подпише 4-годишен договор на "Алианц Арена", който ще му носи 25 милиона евро годишно, плюс добавки.

Цялостно сагата около бъдещето на Кейн продължи доста дълго. Тотнъм на няколко пъти отхвърли оферти на Байерн, които не се харесаха на лондончани, но по всичко личи, че този път няма какво да попречи на сделката и дори се очаква трансферът да бъде оповестен много скоро.

По-рано през деня пък се появи информация, че Тотнъм не позволява на Хари Кейн да потегли за Мюнхен. Мнозина останаха с впечатлението, че сделката ще пропадне, но по всичко личи, че това няма да се случи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички