Ерлинг Холанд засипа от похвали млад съотборник


Ерлинг Холанд засипа от похвали млад съотборник
Снимка: Getty Images/Gulliver

1201 0

Нападателят на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд се изказа ласкаво за един от своите съотборници. Норвежкият реализатор смята, че друг от младите футболисти на „жълто-черните“ Джовани Рейна ще бъде един от най-добрите футболисти в света в близко бъдеще.

Холанд даде ексклузивно интервю за ‘ESPN’, в което заяви, че въпреки че все още трябва да кара с колата си 17-годишния Рейна на тренировки, американският футболист може да достигне до върха на световния футбол. „Той е на 17 и е впечатляващо, че в толкова ранна възраст е спокоен с топка в крака и не се притеснява от факта, че играе за толкова голям отбор. Впечатляващо е да видиш колко спокоен е той и как не чувства напрежение. Джио просто се хвърля напред във всяко ново предизвикателство“, сподели Ерлинг Холанд за своя съотборник.

17-годишният Джовани Рейна е син на бившия капитан на националния отбор на Съединените американски щати Клаудио Рейна. Въпреки че е роден в края на 2002-ра година, младият играч вече има цели 11 мача за Борусия Дортмунд, а и отбеляза първия си гол за тима в мач от турнира за Купата на Германия. А ето кои футболисти посочи Ерлинг Холанд като свои вдъхновения.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички