Холанд не можа да избере само един и посочи двама играчи, на които се възхищава


Холанд не можа да избере само един и посочи двама играчи, на които се възхищава
Снимка: Getty Images/Gulliver

1191 0

Ерлинг Холанд е сред най-вдъхновяващите нападатели през последната година, като впечатляващите му изяви привлякоха вниманието на куп грандове. Все пак норвежецът избра да подпише с Борусия Дортмунд, където продължи отличната си серия от Залцбург.

На въпрос кой е неговият идол от малък, той сподели, че има двама и не може да избере само един. "Моят идол от дете? Имам много от Златан Ибрахимович до Кристиано Роналдо. Подобни играчи, не мога да кажа само един затова ще кажа и двамата - Роналдо и Ибрахимович".

Бившият отбор на Кристиано - Реал Мадрид е хвърлил око на младия нападател и ще направи всичко възможно, за да го има в състава си. Появ се дори информация, че "белия балет" ще опита да използват Лука Йовия като част от сделката за звездата на Борусия Дортмунд - Ерлинг Холанд. Йович се присъедини към мадридчани срещу сумата от 60 млн. евро, след като отбеляза 27 гола за немския Айнтрахт. Под ръководството на Зидан обаче записа едва два мача от възможни 24. По-рано пък се появи информация, че клуб от Висшата лига ще прави повторен опит за привличането на Холанд - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички