Борусия Дортмунд спасява резерва на ПСЖ


Борусия Дортмунд спасява резерва на ПСЖ
Снимка: Gulliver/GettyImages

1130 0

Отборът на Борусия Дортмунд ще се опита да вземе футболист на френския шампион Пари Сен Жермен. Във вчерашния ден „Евроспорт“ съобщи, че от „Сигнал Идуна Парк“ се интересуват от крилото Юлиан Дракслер и ще опитат да върнат играча в Германия.

Немският национал е недоволен от игровото време, което получава във френската столица. „Бих искал да поемам повече отговорност и да не се притеснявам дали ще играя, или няма да играя преди всеки важен двубой през сезона“, заяви наскоро Дракслер. 26-годишният футболист има договор с Пари Сен Жермен до 2021-ва година, а според информациите „жълто-черните“ вече проявяват запитване за 26-годишния футболист.

Отборът на Херта Берлин вече направи оферта за Дракслер през зимния трансферен прозорец, а след като остава само една година до края на договора на футболиста, ПСЖ вероятно ще бъдат принудени да го продадат през лятото. През настоящата кампания немският национал е изиграл едва 11 мача във Френската Лига 1, в които е направил 5 асистенции. А ето кой футболист на ПСЖ най-вероятно ще премине в тим от Англия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички