Джуд Белингам постави три условия на Реал Мадрид


Джуд Белингам постави три условия на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

5829 0

Голямата звезда на Борусия Дортмунд - Джуд Белингам, е поставил три условия на Реал Мадрид, преди да осъществи трансфер на "Бернабеу", твърди "El Nacional".

Според изданието младият британец иска испанският гранд да изслуша внимателно исканията на "жълто-черните", тъй като има голямо уважение към организацията на немския тим.

Второто условие на талантливия полузащитник е свързано с игровото му време. Белингам иска да е безспорен титуляр в единайсеторката на мадридчани и да е сред първите избраници на Карло Анчелоти.

Последното, трето желание на Белингам пък е свързано с неговото заплащане на "Сантяго Бернабеу". 19-годишният футболист иска да бъде един от най-скъпоплатените футболисти в тима, като желанието му е да прибира по 10 милиона евро на сезон.

Според гореспоменатия източник президентът Флорентино Перес обмисля идеята да не удължава договора на лидера на Реал Мадрид Лука Модрич и да го остави да напусне като свободен агент през юни. Отстраняването на Модрич от състава може да доближи Мадрид до така желаната цел - Джуд Белингам.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бразилски национал: Има голям шанс Анчелоти да поеме Селесао.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички