СНИМКА: Хванаха в крачка Джуд Белингам с Трент Александър-Арнолд в Англия


СНИМКА: Хванаха в крачка Джуд Белингам с Трент Александър-Арнолд в Англия
Снимка: Getty Images

4076 0

Най-голямата трансферна цел на Ливърпул за летния прозорец - Джуд Белингам, изглежда не толкова далеч от "червения" клуб. Звездата на Борусия Дортмунд бе забелязан в Англия заедно с бранителя на мърсисайдци Трент Александър-Арнолд.

Двамата посетиха концерта на Крис Браун в "02 Arena" в Лондон. Новината бързо обиколи социалните мрежи и предизвика екстаз сред феновете на английския гранд.

Ливърпул има силно желание да привлече един от най-големите таланти на европейския футбол. 19-годишният полузащитник се представя впечатляващо през сезона с 10 гола и 6 асистенции в 34 мача с Борусия, докато "червените" спешно се нуждаят от подсилване в средата на игрището.

Мърсисайдци обаче далеч не са единствени в желанието си да си осигурят правата на Белингам. Грандове като Реал Мадрид и Манчестър Сити са решени да спорят докрай за младия талант. Запалянковците на клуба от града на "Бийтълс" обаче вярват, че снимката на Джуд и Арнолд е показателна за възможността той да акостира на "Анфийлд".

Всичко това се случва само часове, след като медиите в Испания съобщиха, че "червените" са напът да се откажат от подобен трансфер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички