Едерсон сюрпризира: Говорих с Винисиус и Милитао, има голям шанс Анчелоти да поеме Бразилия


Едерсон сюрпризира: Говорих с Винисиус и Милитао, има голям шанс Анчелоти да поеме Бразилия
Снимка: Getty Images

5944 0

Националният отбор по футбол на Бразилия най-късно през лятото ще обяви кой ще поеме за постоянно тима. Към момента Рамон Менезес е временен селекционер, след като преди това водеше националите на страната до 20 години. Има опция за подновяване на договора му с две години.

Все пак се очаква голямо име на застане на поста. Засилени бяха слуховете, че това ще бъде старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти. С основна заслуга за това италианецът отново да бъде спряган е вратарят Едерсон.

Стражът на Манчестър Сити сподели любопитна информация, след като националният отбор се събра за паузата. Той призна, че е обсъдил с Винисиус Жуниор и с Едер Милитао темата, че сегашният им треньор е много вероятно да поеме Бразилия.

"Говорих с Каземиро, Винисиус и Милитао... има голяма вероятност за това Карло Анчелоти да стане новият треньор на националния отбор на Бразилия" - призна Едерсон.

Той завърши по не по-малко любопитен начин. Въпреки че Манчестър Сити е на четвъртфинал срещу Байерн Мюнхен в Шампионска лига (на потенциален полуфинал може да срещне Реал), той шеговите подхвърли, че ще опита с тима си да отстрани Реал Мадрид, за да стане Карлето по-бързо треньор на Бразилия.

"Ще опитаме да елиминираме Реал Мадрид (бел ред. в Шампионска лига - на потенциални полуфинали), за да може Анчелоти да дойде възможно най-бързо в Бразилия" - заяви Едерсон. Неотдавна и друго голямо име в световния футбол бе спрягано за треньор на Бразилия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички