Месут Йозил посече модерното "Ел Класико": Да биеш Барса по онова време беше като оргазъм


Месут Йозил посече модерното "Ел Класико": Да биеш Барса по онова време беше като оргазъм
Снимка: Getty Images / Guliver

1522 0

Бившият футболист на Реал Мадрид Месут Йозил, който наскоро сложи край на кариерата си като професионалист, заяви, че сблъсъците между мадридчани и Барселона вече не са същите. 

Германецът посочи, че модерните битки между Реал Мадрид и Барселона са изгубили своя интензитет, заявявайки, че победите над каталунците в онова време са били като "оргазъм".

"Мисля, че изживях най-доброто време от мачовете между Реал и Барса в целия им разцвет. Това бяха сблъсъци, които имаха всичко. Моу срещу Пеп, Кристиано срещу Меси и т.н", сподели Йозил за "Marca".

"Днес "Ел Класико загуби" интензитет и емоция. Да биеш Барселона по това време беше като оргазъм, защото бяха невероятно силни мачове. Също така трябва да кажа, че загубата ни с 0:5 в Ла Лига през 2010 година беше един от най-големите ми кошмари на терена. Играл съм много мачове, много дербита, но мисля, че никое не може да се сравнява с "Ел Класико", добави бившият футболист.

Йозил записа 159 мача с екипа на Реал Мадрид по време на престоя си в Испания. Той може също така да се похвали със завидни цифри, а именно - 27 гола и 81 асистенции. Германецът триумфира в Ла Лига, Купата на Краля и за Суперкупата на Испания.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бивш играч на Челси съсипа от критики Месут Йозил.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички