Играч на Реал Мадрид: Шегуваме се с Анчелоти за Бразилия, но във всяка шега има истина


Играч на Реал Мадрид: Шегуваме се с Анчелоти за Бразилия, но във всяка шега има истина
Снимка: Getty Images

1634 0

Продължават спекулациите за бъдещето на старши треньора на Реал Мадрид Карло Анчелоти. От едната страна изглежда никак не невъзможно той да се раздели с "кралския клуб", ако не спечели нищо, а от друга - все по-убедително бива свързван с работа като селекционер на Бразилия.

Вече няколко футболисти на Бразилия коментираха подобен ход, като всеки от тях сякаш леко загатваше, че именно такава сделка е напът да се осъществи. Последният такъв бе Родриго, който работи с италианския специалист в Реал.

Той призна, че се шегуват с наставника, че го очакват там, както и че той също отвръщал на майтапите. Ключовото в случая обаче бе, че Родриго завърши философски, заявявайки, че във всяка шега има малко истина.

"Шегуваме се с Анчелоти, че го чакаме в Бразилия. Той се шегува с нас, че ще получим повиквателни аз, Милитао и Винисиус. Но знаете... във всяка шега има малко истина. Мисля, че той наистина може да бъде сериозен кандидат за работата" - заяви Родриго.

Съвсем наскоро пък Едерсон сюрпризира, че е говорил с Винисиус и Милитао и че има голям шанс Анчелоти да поеме Бразилия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички