Реал Мадрид няма никакво намерение да си връща Жозе Моуриньо


Реал Мадрид няма никакво намерение да си връща Жозе Моуриньо
Снимка: Getty Images

5025 0

Жозе Моуриньо все още е високо ценен от много мадридчани, но въпреки подновените спекулации, Реал Мадрид никога не е и вероятно никога няма да обмисли повторното му наемане като наставник, информира "Marca". Успехът, на който португалският бос се радваше в престоя си в Реал Мадрид, му спечели вечно уважение и благодарност в клуба.

Моуриньо поддържа контакт с Перес, но никога не е обсъждано завръщането му

Мнозина спекулират, всеки път, когато имаше несигурност относно треньора, че "Лос Бланкос" може да се свърже със Специалния и да предложи завръщане. Истината е, че има редовна комуникация между ръководството на Мадрид и Моуриньо, но никога не е споменавано за нов престой.

Моуриньо периодично разменя съобщения с президента на Реал Мадрид Флорентино Перес и други клубни директори, но като приятели и бивши колеги. Те изпращат поздравления, пожелания и подкрепа - и в двете посоки.

Тъй като бъдещето на Карло Анчелоти е под въпрос, докато Барселона върви към титлата в Ла Лига, то слуховете неизбежно започват да се разпространяват. Италианецът обаче няма да бъде изненадан или засегнат от евентуална разяла, тъй като знае точно каква е атмосферата, когато ръководи такъв клуб.

Винаги под прицел

Всяко поражение е криза за Реал Мадрид, а две поражения срещу големия съперник Барселона в един и същи месец няма как да не е причина за безпокойство. 

Моуриньо е последното име, посочено от пресата като потенциален кандидат за заместник на Анчелоти, ако бордът реши да го уволни. Предишни слухове намигаха към Раул Гонзалес, Шаби Алонсо, Маурисио Почетино, Томас Тухел и други.

Най-вероятният сценарий обаче е Реал Мадрид да изчака да види как изглеждат нещата до края на настоящата кампания, вместо да бърза с преждевременни решения. Анчелоти от своя страна има потенциален резервен план за роля в бразилския национален отбор, който иска да го вземе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички