Борусия (Дортмунд) сериозно се притесни за Холанд, свърза се с агента му


Борусия (Дортмунд) сериозно се притесни за Холанд, свърза се с агента му
Снимка: Getty Images/Gulliver

5728 0

Спекулациите в медиите относно интереса на Реал Мадрид към Ерлинг Холанд сериозно са притеснили Борусия Дортмунд, твърди AS. Немският клуб дотолкова се е притеснил, че се е свързал с агента на играча - Мино Райола, за да провери дали има нещо вярно.

Според мадридското издание от "белия балет" все още не са предприели действия по привличането на норвежкия национал, но го следят много детайлно. От Дортумунд платиха 20 млн. евро на Залцбург през януари и още 23 млн. евро комисионни.

AS твърди, че планът на немския клуб е да продължи да го развива, а не да го пусне през лятото да напусне. Тяхното притеснение е какво ще случи през зимния трансферен прозорец, когато неговата клауза ще е 75 млн. евро, което се определя като доста разумна цена за млад и талантлив играч като него.

Но сега немците се притесняват от потенциалния подход на Мадрид за норвежкия стрелец, а към тях се добавят и отличните отношения между изпълнителния директор на клуба Ханс-Йоахим Вацке и Флорентино Перес, които ще играят в полза на Мадрид. По-рано пък се появи информация, че клуб от Висшата лига ще прави повторен опит за привличането на Холанд - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички