Манчестър Юнайтед ще се пробва за Ерлинг Холанд и през лятото


Манчестър Юнайтед ще се пробва за Ерлинг Холанд и през лятото
Снимка: Getty Images/Guliver

1569 0

Манчестър Юнайтед не се е отказал от нападателя Ерлинг Холанд, въпреки че той премина в Борусия (Дортмунд) тази зима. Английският гранд ще направи оферта за норвежеца, ако той е "достъпен" за трансфер през идващото лято, информира "Evening Standard".

"Червените дяволи" преговаряха с детето-чудо през зимата, но през януари той изненадващо премина в Борусия. твърди се, че трансферът на "Олд Трафорд" е пропаднал, тъй като клубът не е пожелал да включи в контракта на 19-годишния футболист пункта за откупна клауза в размер на 66 милиона паунда, както е настоявал агентът му Мино Райола.

Юнайтед обаче все още иска младия нападател, който наниза 12 гола за "жълто-черните" за 7 мача. Заради това, че се представя силно и в Австрия, и в Шампионска лига, и в Първа Бундеслига, Холанд привлече вниманието и на Реал Мадрид, който все още търси заместник на Кристиано Роналдо. Ако испанският гранд започне опити да вземе вундеркинда през лятото, в Манчестър няма да бездействат. Между другото, и Ювентус иска голаджията, но не сега (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички