Рио Фърдинанд сподели кои футболисти трябва да вземе Юнайтед, за да се подобри


Рио Фърдинанд сподели кои футболисти трябва да вземе Юнайтед, за да се подобри

5688 0

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд сподели, че отборът трябва да похарчи над 230 милиона паунда през лятото и да купи Хари Кейн и Джейдън Санчо. Отборът на „червените дяволи“ все още се нуждае от сериозно подобрение и Фърдинанд смята, че нападателят на Тотнъм и крилото на Борусия Дортмунд са идеалните трансферни цели.

Хари Кейн не отписа варианта да напусне Тотнъм през лятото, ако те не спечелят трофеи, а Фърдинанд смята, че Юнайтед ще бъде отлична дестинация за английския нападател. „Мислите ли, че Хари Кейн ще бъде доволен, ако бележи голове, чупи рекорди , но не печели трофеи? Не. Той ще бъде ядосан и недоволен. Знам, че Манчестър Юнайтед ще опита да го вземе, защото такъв тип играч е перфектен за тях. Той ще струва много, поне 130 милиона паунда в днешния трансферен пазар“, заяви Фърдинанд.

Бившият бранител се надява „червените дяволи“ да вземат и Джейдън Санчо от Борусия Дортмунд. „Искам Джейдън да играе в отбор, в който печели, развива се и печели трофеи. Той е свързван с Челси и ПСЖ, но смятам, че Юнайтед е отборът за него. Рашфорд, Марсиал, Кейн, Санчо, това ще бъде нападение, което ще създаде много главоболия на противниковите защитници“, каза Рио Фърдинанд. А ето кой номер трябва да носи Санчо в Юнайтед според Фърдинанд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички